Winkelmandje

Je hebt 0 artikelen in je mandje.
tuinhaarden banner banner
Aanbieding: Terrashaard Florence nu voor € 125,-

Aanbieding

Inloggen

Veilig betalen

Ogene
De iDEAL en creditcard transacties die door u in onze Tuinhaarden webwinkel worden verricht, worden beveiligd door het betaalsysteem Ogone (www.ogone.com). Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.


De oplossingen van Ogone maken gebruik van krachtige gegevenscoderingsprotocollen die de vertrouwelijkheid van uw financiële gegevens verzekeren en voorzien zijn van veiligheidcertificaten zoals die vereist worden door de internationale financiële instellingen Visa en MasterCard.

Uw financiële gegevens worden alleen uitgewisseld tussen Ogone en de betrokken financiële instellingen. Deze uitwisselingen gebeuren met behulp van beveiligde protocollen. Zo kunt u via uw web browser nagaan of u zich in een beveiligde zone bevindt, wanneer u gevraagd wordt om het nummer van uw kredietkaart in te voeren. Deze zones zijn herkenbaar aan het adres, dat moet beginnen met https en "secure.ogone.com" bevat, evenals door een gesloten hangslot of een sleutel onderaan op uw browserscherm.

Voor uw veiligheid gaat Ogone na of de verbinding met uw browser goed beveiligd is voor uw financiële gegevens verzonden worden. Duurzaam.com heeft geen toegang tot uw vertrouwelijke gegevens.

Wilt u meer weten over Ogone, neem dan een kijkje op www.ogone.com of stuur een e-mail naar support@ogone.com.

 

Paypal
Wilt u meer weten over Paypal en over de veiligheid van dit betalingssysteem, neem dan een kijkje op https://www.paypal-nederland.nl/veiligheid/.