Winkelmandje

Je hebt 0 artikelen in je mandje.
tuinhaarden banner banner
Aanbieding: Terrashaard Florence nu voor € 125,-

Aanbieding

Inloggen

Betaalmogelijkheden

Klanten kunnen bestellingen afrekenen met iDEAL, overschrijven of rembours.  In het betaalmenu kun je aangeven welke betaalmethode gewenst is.

iDEAL.

Je kunt iDEAL gebruiken als je internetbankiert bij ABN AMRO, ING, Fortis, Postbank, Rabobank, ASN Bank, Friesland bank, Van Lanschot Bank, SNS Bank of SNS Regio Bank. Je hoeft je er niet speciaal voor aan te melden. Betalen met iDEAL is net zo veilig als internetbankieren. Als je kiest voor betalen met iDEAL wordt je automatisch doorgeleid naar je eigen bank om de betaalopdracht uit te voeren. Je betaling wordt meteen bevestigd.

Overschrijven.

Bij overschrijven zorg je er zelf voor dat het totaalbedrag van je bestelling wordt overgeboekt naar onze rekening. De bestelling wordt uitgevoerd zodra het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Rembours.

Als je kiest voor rembours betaal je de bestelling contant aan de bezorger van TNTpost of UPS. Zorg er dus voor dat je voldoende contant geld in huis hebt. Voor rembours betaal je een toeslag van € 5,00. Op het moment dat we je bestelling versturen krijg je van ons een email. Zo weet je op welke dag je bestelling wordt bezorgd.